Personeelsvereniging

 

 

 

Nog geen lid van de personeelsvereniging? 
Klik hier en schrijf je nu in!

 


Weekendje Winterberg met de personeelsverening!
In januari 2015 ging de personeelsvereniging van tanteLouise-Vivensis een weekendje skieën in Winterberg. Medewerkers en introducés genoten van gezelligheid, sneeuw en wintersport. Benieuwd hoe het weekendje is bevallen? Lees dan hier het verslag met foto's van medewerkster Loes Stoop.

Activiteiten

Guus Meeuwis

Onderstaand vindt u het aanmeldformulier voor het optreden van Guus Meeuwis op vrijdag 12 juni 2015. In juni 2015 geeft Guus Meeuwis weer zijn jaarlijkse concerten in het Phillips stadion in Eindhoven, dit jaar is het voor de 10e keer. De personeelsvereniging heeft 40 zitplaatsen eerste rang en 140 staanplaatsen in de Golden Circle weten te bemachtigen. Het concert begint om 20.00 uur.

Kosten
Personeelsleden € 30,-
Introducé: € 60,-. Maximaal 1 introducé en lid dient mee te gaan. De kosten worden ingehouden van het salaris.
Gepensioneerden en/of vrijwilligers kunnen het bedrag overmaken nadat ze het bevestigingsbericht hebben ontvangen dat ze mee kunnen. Vertrektijden krijgt u te horen in de bevestigingsmail.

Dierenpark Amersfoort

Onderstaand vindt u het aanmeldformulier voor het bezoek aan Dierenpark Amersfoort op zaterdag 23 mei en op zaterdag 30 mei.

Kosten
Deelname voor PV leden € 5,-.
Introducés* € 20,- (lid dient mee te gaan). Introducés zijn partners, kinderen, kleinkinderen, ouders en aangetrouwde kinderen
Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee. Deze kinderen krijgen géén consumptiebon, wel krijgen ze een eigen stoel in de bus.
Inbegrepen in de entree prijs is een bon voor friet met een snack en een consumptie, of een luxe broodje met consumptie. Inschrijven kan tot 14 april 2015 De kosten worden ingehouden van het salaris.