Personeelsvereniging

 

 

 

Nog geen lid van de personeelsvereniging? 
Klik hier en schrijf je nu in!

Musical Billy Elliot

De PV heeft voor donderdag 23 april 2015 een aantal kaarten voor de Musical Billy Elliot in het Afas theater in Den Haag beschikbaar. Het vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985). Billy zit op boksen maar belandt toevallig in een balletles. Tot zijn eigen verbazing blijkt hij hiervoor talent te hebben. Tegen de wil van zijn vader in gaat hij, onder begeleiding van zijn fanatieke balletdocente, steeds harder trainen. Ieder lid mag 1 introducé mee nemen (lid dient zelf mee te gaan).

Aanvullende informatie:
Datum: donderdag 23 april 2015
Locatie: het Afas theater in Den Haag

Kosten:
Kosten PV lid (dient zelf mee te gaan): € 30,00
Introducé (maximaal 1): € 60,00

Vertrektijden:
Mariahove: 16:45 uur
Moermont: 17:00 uur
Lindenburgh: 17:30 uur

Let op: op=op en inschrijven is betalen!

 

Musical Ciske de Rat


De PV heeft voor dinsdag 24 maart 2015 nog een aantal kaarten voor de Musical Ciske de Rat in CKB de Maagd. Stichting BOV presenteert met trots deze oer-Hollandse musical. Het vertelt het beroemde verhaal uit de film, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. Iedereen kent de jonge Ciske, het ontaarde volksventje dat regels aan zijn laars lapt en dingen doet en zegt die anderen niet durven. Ieder lid mag 1 introducé mee nemen (lid dient zelf mee te gaan)
 

Aanvullende informatie:
Aanvang: dinsdag 24 maart 2015
Locatie: CKB De Maagd Bergen op Zoom

Kosten:
Kosten PV lid (dient zelf mee te gaan): € 10,00
Introducé (maximaal 1): € 18,50
 

Let op: op=op en inschrijven is betalen!
 

Kerstcircus Ahoy

Vrijdag tweede kerstdag heeft de personeelsvereniging een aantal kaarten gereserveerd voor het Kerstcircus in Ahoy. In verband met het beperkt aantal kaarten mogen alleen gezinsleden mee, dus ouders met kinderen. Ben je geen PV lid? Je kunt je dan wel aanmelden, maar let op; leden hebben voorrang op niet-leden. Als je je aanmeldt voor het Kerstcircus dan word je automatisch lid van de PV voor minimaal 1 jaar. Aanmelden kan tot de kaarten op zijn.

Aanvullende informatie:
Datum: vrijdag 26 december 2014
Aanvang: 15:30 uur

Kijk voor meer informatie op www.kerstcircus.nl

Kosten:
Kosten PV lid: €15,00
Introducé: €20,00
Kinderen tot 12 jaar: €12,50
 

Voor vervoer moet je zelf zorgen. Aanmelden betekent betalen.